Clubhouse sandwich

Clubhouse sandwich

Clubhouse sandwich

Un classico dei panini ripieni.

Clubhouse sandwich, ingredienti:

Pane per tramezzini senza scorza
12 fette
Affettati 480 g
Bacon a fette 400 g
Cetriolini in agrodolce 320 g
Pomodori ramati (da 150 g ciascuno) 4
Scarola già pulita 200 g
Salsa rosa 120 g

Procedimento Clubhouse sandwich:

Prendi le fette di pane, tostale velocemente da entrambi i lati su una bistecchiera rigata, lasciandole morbide all’interno.

In una padella antiaderente rendi croccanti le fette di bacon e riponile su un foglio di carta assorbente per eliminare il grasso in eccesso.

Taglia i pomodori a fette sottili e lasciale scolare su carta assorbente, dopo averle salate leggermente.
Taglia anche i cetriolini a fette sottili nel senso della lunghezza.

COMPOSIZIONE
Spalma una fetta di pane con la salsa rosa, disponivi due fette di affettato, quindi alcune fette di cetriolini, 4 fette di bacon croccante, 4 fette di pomodoro e infine un paio di foglie di scarola. Fanne un altro uguale e chiudili insieme con uno stecchino.

Buon appetito Angela

Today I prepared the:

Clubhouse sandwiches

 

A classic of stuffed sandwiches.

 Clubhouse sandwich, ingredients:

Bread for sandwiches without rind

12 slices

Cold cuts 480 g

Sliced ​​bacon 400 g

Sweet and sour gherkins 320 g

Auburn tomatoes (150 g each) 4

Escarole already cleaned 200 g

Pink sauce 120 g

Clubhouse sandwich process:

Take the slices of bread, quickly toast them on both sides on a ridged grill pan, leaving them soft inside.

In a non-stick pan, make the bacon slices crispy and place them on a sheet of absorbent paper to remove excess fat.

Cut the tomatoes into thin slices and leave them to drain on absorbent paper, after having lightly salted them.

Also cut the gherkins into thin slices lengthwise.

COMPOSITION

Spread a slice of bread with the pink sauce, arrange two slices of cold cuts, then a few slices of gherkins, 4 slices of crispy bacon, 4 slices of tomato and finally a couple of escarole leaves. Make another one the same and close them together with a toothpick.

Bon appetit Angela

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