Questa ricetta dei Fusilli al tonno e pomodorini, l’ho trovata sul sito della mia amica Letizia, l’ho provata ed è un’ottima pasta fredda.
Ingredienti Fusilli al tonno e pomodorini:
Spaghetti io ho usato i fusilli di pasta fresca 250 gr,
tonno 80 gr,
pomodorini 10,
capperi, origano, basilico,
olive greche 50 gr , olio q.b.
Procedimento Fusilli al tonno e pomodorini:
Eliminare i semi dai pomodorini e sminuzzarli con tutto il resto degli ingredienti. Scolare la pasta al dente, aggiungerci un filo d’olio ed unire in una ciotola al resto degli ingredienti.
Buon appetito, Angela.
English version
his recipe of Fusilli with tuna and cherry tomatoes, I found it on the site of my friend Letizia, I tried it and it is an excellent cold pasta.
Ingredients Fusilli with tuna and cherry tomatoes:
Spaghetti I used the fresh pasta fusilli 250 gr,
tuna 80 gr,
10 cherry tomatoes,
capers, oregano, basil,
Greek olives 50 gr, oil to taste
Fusilli with tuna and cherry tomatoes:
Remove the seeds from the cherry tomatoes and chop them with the rest of the ingredients. Drain the pasta al dente, add a drizzle of oil and add the rest of the ingredients in a bowl.
Enjoy your meal, Angela.